Hypnos, sinnet, hjärnan & hur vår hjärna styr vår vardag i mångt och mycket

Inom hypnos talar vi mycket om sinnet, det medvetna & det undermedvetna och dess dynamik.

Jag vill idag ta upp ett ämne som länge fascinerat mig och som många önskat få veta mer om… hjärnan.

Jag har alltid förespråkat att sanna experter ska kunna förklara sitt ämne på ett enkelt sätt, med ett lättförståeligt språk utan facktermer och dylikt. I min erfarenhet har det visat sig att de främsta företrädarna av ett ämne eller bransch, gör just detta och att de som inte kan förklara sin sak, utan att krångla till det hela tiden, inte är sanna experter.

När det kommer till hjärnan är Martin Ingvar den person jag har fullt förtroende för och jag såg nyligen ett program som jag tänkte dela med mig av här. Det är det bästa program jag sett inom ämnet just för att det är lättsamt och fritt från krångliga termer och ändå på ett enkelt och smidigt sätt förmedlar vad vi idag vet om hjärnan och dess funktion i våra vardagliga liv.

Här nedan är länken till programmet (vet ej hur länge den kommer att vara aktiv så vänta inte för länge) och kommentera gärna vad du tyckte samt vad du önskar se mer av här.

https://svtplay.se/t/157946/vad_ar_en_manniska_

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*